top of page
Foto van schrijverQIOX

Een nieuwe definitie van horecatechnologie: Ontdek QIOX



Ooit afgevraagd wat QIOX onderscheidt op het gebied van hospitality technologie? Laat ons u vertellen waarom we meer zijn dan alleen een fabrikant - we zijn vernieuwers die de industrie opnieuw vormgeven.


Het voordeel van QIOX


Op de vraag wat QIOX onderscheidt, is het antwoord duidelijk: we zijn de enige fabrikant in Nederland die zich toelegt op het maken van kiosken die speciaal zijn ontworpen voor de horeca. Met stijgende transportkosten vanuit China en beperkte service-opties in Europa, komt QIOX naar voren als een sterk Europees merk dat lokale productie en schaalbaarheid biedt en een alternatief biedt voor de uitdagingen van wereldwijde productiedynamiek.



Lokale productie, wereldwijde impact


Bij QIOX zijn we er trots op deel uit te maken van Europa's opkomende technologielandschap. Onze toewijding aan lokale productie zorgt voor kwaliteit, flexibiliteit en een verminderde ecologische voetafdruk, terwijl we schaalbare oplossingen bieden aan bedrijven over het hele continent.



Gedefinieerd door innovatie


QIOX staat voor gebruiksgemak en design. Onze kiosken variëren van 15 inch tot een uitgebreid 32 inch formaat, ontworpen om klantinteracties in horecaomgevingen te verbeteren. QIOX streeft ernaar intuïtieve, mooi vormgegeven oplossingen te creëren die verwachtingen overtreffen.



Plan je bezoek


Benieuwd hoe QIOX horecatechnologie transformeert? Plan een bezoek aan onze fabriek met uw team en ervaar ons productieproces uit eerste hand. Zie de innovatie in actie en ontdek waarom QIOX het antwoord is op uw behoeften aan zelfbedieningskiosken.



Kies QIOX voor uw Self-Service oplossingen


Als u zelfbedieningskiosken overweegt, kijk dan niet verder dan QIOX. Onze oplossingen zijn niet zomaar producten - het zijn innovaties die de ervaringen van klanten verbeteren en activiteiten stroomlijnen.



Reis met ons mee


Ontdek de toekomst van horecatechnologie met QIOX. Neem contact met ons op om uw fabrieksbezoek te plannen en ontdek waarom QIOX uw partner is voor transformatieve self-service oplossingen.



SBlijf op de hoogte voor meer updates van QIOX terwijl we de grenzen van innovatie in hospitality technologie blijven verleggen.



0 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page